massage

Hieronta

Perinteistä klassista lihashierontaa koulutetun hierojan suorittamana. Koko-, osa- ja puolihierontaa.

 

Peter Hess äänihieronta

Peter Hess äänihieronta on matka kehon, mielen ja sielun harmoniaan. Siinä käytettävät erityiset hoitavat maljat on valmistettu käsityönä juuri äänihierontaa varten.

Äänihoito perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda menetelmään. Idän kulttuurit uskovat, että maailma ja ihmiset luotiin alkuvärähtelystä. Ihmisellä on alkukantainen tarve muodostaa ääniä ja käyttää niiden muutosenergiaa hyödyksi harmonian ja terveyden ylläpidossa.

Peter Hess tutki äänellä hoitamista Tiibetissä ja Nepalissa ja sovelsi sen läntiseen kulttuuriin. Peter Hess Äänihieronta metodina ei nykyisessä muodossaan liity mihinkään uskontoon tai filosofiaan, vaan sen kokonaisvaltaiset hyödyt ovat kaikkien ihmisten ulottuvilla- maailmankatsomuksesta tai iästä riippumatta.

Monivuotisen tutkimustyön tuloksena hän aloitti kahdestatoista eri metallista käsityönä valmistettavien hoitavien äänimaljojen valmistuksen Nepalin ja Pohjois-Intian työpajoissa. Maljojen fyysisesti koettava värähtely sekä niiden synnyttämä ääni saattavat ihmisen hellästi alkuperäisen olemuksensa alkulähteille.

Äänihieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Kuvittele miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät hoidon aikana kehossa. Kun hoitaja asettaa maljan kehosi päälle ja napauttaa sitä iskimellä, ääni resonoi jokaisessa solussasi. Onhan kehossa yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea.

Äänihieronta on syvärentouttava hoito, jolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja.

”Äänimaljan sointu koskettaa syvintä olemustamme saaden sielumme hellästi värähtelemään. Ääni rentouttaa ja purkaa kehon ja mielen jännitystilat vapauttaen voimavaramme ja vahvistaen kykyämme parantua.”

-Peter Hess-


Hoitola Tuulikannel
Ratakatu 5 C 1
92100 Raahe